Stoelmassage voor bedrijven


Stoelmassage Annemieke Huurdeman

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een ontspannende én vitaliserende massage van rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. De behandeling is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en klassieke massage.

U kunt uw kleding gewoon aanhouden terwijl u in een comfortabele houding op een speciaal hiervoor ontworpen ergonomische stoel zit. De massage duurt niet meer dan 20 minuten.

Effecten en resultaat

  • Na een stoelmassage voelt uw medewerker zich weer ontspannen en fit, doordat de bloedsomloop gestimuleerd wordt en er meer voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen gaan.
    Het is verfrissend voor lichaam en geest.
  • Het voorkomt en vermindert de symptomen van werkstress en klachten zoals RSI
    (CANS = Complaints Arms Nek Shoulders).
  • Het geeft bewustwording van lichaamshouding en spierspanningen, zodat men hier ook zelf verandering in kan aanbrengen.
  • De concentratie neemt toe en het verbetert het humeur.
  • Uw medewerker voelt zich gewaardeerd.
  • Uit onderzoek blijkt dat het ziekteverzuim door stressgerelateerde klachten en door veel in een zelfde (of verkeerde) houding werken door regelmatig een stoelmassage aanzienlijk daalt. Na enkele behandelingen voelt men zich al fitter en soepeler.

Regelmatig een korte behandeling van uw medewerkers op de massagestoel kan uw bedrijf dus veel opleveren in de vorm van bestrijding en preventie van werkgerelateerde klachten en een verbeterde werksfeer. De overheid stimuleert deze vorm van preventie; de kosten van stoelmassage zijn fiscaal aftrekbaar indien opgenomen in een Arbojaarplan en de BTW is aftrekbaar.

Voor wie?

Stoelmassage is een aanrader voor iedereen in onze drukke maatschappij met hoge werkdruk. Het is uitermate geschikt voor mensen die veel achter een computer zitten en voor hen die regelmatig onder hoge druk werken. Ook voor mensen die zwaar lichamelijk werk doen of veel in dezelfde houding werken.

Hoe vaak?

Het blijkt uit ervaring dat liefst één keer per week, maar minimaal één keer per twee weken stoelmassage bij uw medewerkers de kans op klachten en het ziekteverzuim aanzienlijk reduceert.

Waar kan de stoelmassage worden uitgevoerd?

De massage geef ik in een rustige ruimte bij u op kantoor, bij voorbeeld een vergaderruimte. Een ruimte met een vloeroppervlak van 3 x 3 m is al voldoende.

Tarieven

Graag geef ik u een demonstratie van stoelmassage tegen een gereduceerd tarief. Voor het aanvragen van een demonstratie en/of een offerte voor stoelmassage op de werkplek kunt u telefonisch contact opnemen op 06-42602723 of stuur een e-mail info@praktijk-shanti.nl.